середу, 14 березня 2018 р.

Що таке органайзер для рукоділля?

Ми учні 6 класу і працюючи на уроках трудового навчання, наша вчителька Вікторія Володимирівна порадила дослідити питання "Що таке органайзер?". Опрацювавши різні інформаційні джерела, а саме журнали та тематичні сайти, ми дізналися наступне.
    У перекладі з англійської мови «органайзер» - це організатор. Українці довгий час використовували новомодне слово, позначаючи блокноти, призначених для планування. Особливість таких книг для нотаток – внутрішнє розбиття по дням тижня, іноді з датами на весь рік. На зміну паперовим блокнотам прийшов електронний органайзер. Що така програма існує, сьогодні знає кожен.  Після того як планування стало доступним, люди задумалися про організацію матеріальних речей. В будь-якому магазині для рукоділля можна купити органайзери для дрібних речей, канцелярії, одягу та інших предметів. Цим словом зазвичай називають чохли, коробки та інші пристосування для зберігання, відмінною рисою яких є наявність безлічі відділень.
    При дослідженні нашого питання ми дійшли висновку, що органайзер для рукоділля є необхідним предметом для нашого побуту та роботи. Тому що такі дрібнички як голка, нитки, шпильки та ножиці завжди кудись діваються, а зберігаючи їх в одному місці ми завжди готові до роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.